FC Kuusysin organisaatiossa muutoksia

FC Kuusysin organisaatiossa tapahtuu muutoksia maaliskuun alussa. Seurassa palvelupäällikkönä työskentelevä Jenni Hannula poistuu henkilöstön vahvuudesta 28. helmikuuta työskentelemään Lahden kaupungin alaisuuteen. Pitkän pelaajauran seurassa pelannut ja naisten joukkueen kapteeninakin toiminut Hannula, aloitti työt seurassa vuonna 2009 tyttöjen nuorisopäällikkönä. Jo ennen tätä Hannula oli toiminut oto-valmentajana seuran joukkueissa.

- FC Kuusysi on ja tulee aina olemaan minulle se yksi ja ainut sydämen seura. On ollut ehdoton etuoikeus työskennellä intohimoisesti yhteisen asian puolesta. Työuraa kertyi lähes 13 vuotta, ja se on tarjonnut upeita kokemuksia ja verkostoja ympärilleni, sekä kehittänyt minua ihmisenä ja ammatillisesti eteenpäin. Omassa kasvattajaseurassa työskentely on ennen kaikkea erittäin tunnepitoista. Katson ylpeydellä menneitä vuosia ja sitä, mihin seura on kehittynyt näiden vuosien aikana, kun olen päässyt tehtävien parissa toimimaan. Uusi tehtävä Lahden kaupungilla on minulle henkilökohtaisesti hieno haaste ja mahdollisuus edetä urallani, jotka johtivat päätökseen ottaa työ vastaan. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen menneinä vuosina päässyt tekemään yhteistyötä. Toivotan niin seuralle kuin sen sidosryhmille kaikkea hyvää ja menestystä. Vielä kaksi viikkoa kuitenkin edistetään yhdessä seuran arkea päätoimisena ja senkin jälkeen seura tulee aina pitämään paikkansa minun sydämessäni ja elämässä, kertoo Hannula

Seura kiittää Jenniä mahtavasta sitoutumisesta ja työpanoksestaan. Miltei 13 vuoden työrupeamaan on mahtunut paljon valmennus- sekä hallintotehtäviä. Konkreettisesti Hannulan käden jälki on näkynyt esimerkiksi Masto Cupin kehittymisenä yhdeksi Suomen suurimmista turnauksista. Menneet vuodet Hannula on työskennellyt ansiokkaasti alle 12-vuotiaiden toiminnan kehittämisessä, sekä koulujen kerhotoiminnan koordinoinnissa. FC Kuusysissä toimivat suositut perhefutisryhmät ovat täysin Hannulan perustamaa toimintaa. Toimissaan Hannula on tullut tutuksi laajalle joukolle seuramme pelaajia, vanhempia ja sidosryhmiä. FC Kuusysi toivottaa Jennille tulevaisuuteen kaikkea hyvää!

FC Kuusysi tiedottaa myöhemmin tarkemmin jatkotoimenpiteistä koskien henkilöstöresursseja ja työtehtävien vastuualueita.

FC Kuusysi ry