Masto Cup sponsored by Tykkimäki 2021 pelattavat sarjat

18. Masto Cup sponsored by Tykkimäki turnaus pelataan 6.-8.8.2021 Lahden ja lähialueiden upeissa olosuhteissa. Kesän -21 turnaukseen ilmoittautuminen käynnistyy sunnuntaina 1.11.2020 klo 9 Masto Cupin kotisivuilla. Vuosittain lahtelainen turnaus kokoaa joukkueita ympäri Suomen mittelemään paremmuudesta ja nauttimaan mahtavasta turnaustunnelmasta urheilukaupunki Lahteen. Toimiva ja vastuuntuntoinen järjestäjä toivottaa ensi kesänä jälleen juuri Teidät tervetulleiksi Lahteen.

Turnaus on suunniteltu toteutettavaksi taas useassa eri ikäluokassa ja sarjassa, joten kattavasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle se omin sarja. Laadukkaat ja oman tasoiset pelit ovat jokaiselle osallistujalle tärkeä elementti onnistuneen turnausmuiston takana. Masto Cup organisaatio kehittää jatkuvasti toimintaa, ja kuuntelee herkeämättä osallistuneiden joukkueiden palautteita. Palautteiden pohjalta kesän 2021 turnaustarjonta on seuraavanlainen:

Tarkemmat tiedot peliajoista ja -tavoista.

7-9-vuotiaat tytöt ja pojat

Vuonna 2012-, 2013- ja 2014-syntyneet tytöt ja pojat pelaavat turnauksen 1-päiväisenä lahtelaisessa jalkapallopyhätössä, Kisapuistossa. Jari Litmasen patsaan juurelle odotetaan tänäkin vuonna useita kymmeniä joukkueita saapuvaksi. Lauantaina 7.8.2021 estradille astelevat 8-9-vuotiaat tytöt ja sunnuntaina 8.8.2021 vastaavasti 7-9-vuotiaat pojat.  Pelit pelataan Kisapuiston stadionin (tn.), tekonurmen ja hiekkatekonurmen kentillä. Pelimuotona 5v5. Aivan turnauskentän läheisyydessä sijaitsee turnausruokailu, joten pelien välissä onnistuu, vaikka kävellen (500m.) käydä nauttimassa maukasta ja lämmintä lounasta.

10-vuotiaat tytöt

Vuonna 2011-syntyneet tytöt pelaavat turnauksen kaksipäiväisenä Masto Cupin tunnusmerkkien, Radiomastojen juurella. Radiomäen luonnonnurmikentältä on mahtavat näkymät turnauskaupunkiin. Kaupungin katolla pelejä pelataan kilpa- ja haastesarjassa lauantaista sunnuntaihin 7.-8.8.2021. Turnauskenttä sijaitsee turnausruokalan läheisyydessä (n. km), joten kentältä on hyvä pelien välissä käydä syömässä kävellen tai autolla, jotta jaksaa hyvin pelipäivät. Majoituskoulut sijaitsevat Radiomäestä myöskin noin kilometrin-kahden säteellä. Mikäli ikäluokkaan ilmoittautuu lähes maksimimäärä joukkueita (32), pelataan osa peleistä Paavolan tekonurmen tai Launeen luonnonnurmen kentällä.

11-vuotiaat tytöt

Vuonna 2010-syntyneet tytöt pelaavat turnauksen pelit Jalkarannan luonnonnurmikentällä. Lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.8. pelataan kilpa- ja haastesarjassa pelejä tilatussa auringonpaisteessa. Turnauskentän läheisyydessä on pieni uimaranta, jossa on kiva käydä pelien lomassa uimassa. Majoituskoululta turnauskentälle on matkaa noin neljä kilometriä.

12-vuotiaat tytöt

Vuonna 2009-syntyneiden tyttöjen kilpa- ja haastesarjat pelataan Mukkulan tekonurmella ja kuplassa lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.8. Sateisina vuosina Mukkulan kuplassa on olleet mahtavat olosuhteet pelata ottelut, mutta kesäkuumalla turnausjärjestäjä pyrkii asettelemaan lähes kaikki mahdolliset pelit pelattavaksi ulkosalla. Majoituskoululta Mukkulaan on matkaa viidestä kuuteen kilometriä. Mukkulan alueella on mukavia uimarantoja, joissa kesäkuumalla voi käydä pelien jälkeen viilentymässä.

13-vuotiaat tytöt

Vuonna 2008-syntyneet tytöt pelaavat turnausottelunsa Suomen Urheiluopisto Vierumäellä perjantaista sunnuntaihin 6.-8.8.2021. Ikäluokan pelit pelataan kilpa- ja haastesarjoissa luonnonnurmi- ja tekonurmikentällä. Urheiluopiston hellässä huomassa on mahdollisuus turnauskokemukseen lisätä mausteita mielin määrin. Urheiluopisto tarjoaa osallistujalleen leirimäisen elämyksen upeissa puitteissa.

14- ja 15-vuotiaat tytöt

Vuonna 2007- ja 2008-syntyneet tytöt pelaavat turnausottelunsa Liikuntakeskus Pajulahden kentillä. Turnaus pelataan perjantaista sunnuntaihin 6.-8.8.2021. Ikäluokkien pelit pelataan yhdessä sarjassa/ikäluokka, maksimijoukkuemäärä on molemmissa ikäluokissa 16. Pajulahdessa ottelut pelataan luonnonnurmi- ja tekonurmikentällä. Tekonurmikenttä on uusittu vuonna 2019. Pajulahden Liikuntakeskuksessa joukkueille on tarjolla pelien lomissa runsaasti mahdollisuuksia nauttia mukavista kesäpäivistä. Rantasaunoilta on mahtavaa pulahtaa upeaan järvimiljööseen.

Naisten harrastesarjat

Naispelaajat, niin entiset aktiivit kuin vasta alkaneet pääsevät nautiskelemaan turnauskokemuksesta Nastolan Urheilupuiston nurmi- ja tekonurmikentillä. Lauantaina 7.8.2021 turnauksessa pelataan 7v7 pelit enemmän ja vähemmän pelanneiden sarjoissa. Sunnuntaina 8.8.2021 on mahdollista pelata 5v5 pelejä enemmän ja vähemmän pelanneiden sarjoissa. Kaksi erillistä päivää mahdollistaa naisten harrastejoukkueille osallistumisen turnaukseen joko yhtenä tai kahtena päivänä. Muistathan tehdä ilmoittautumisen molempiin sarjoihin, mikäli mielit kahtena päivänä pelejä. Nastolan Urheilupuistosta on lyhyt matka Liikuntakeskus Pajulahteen, joten tästä turnauksesta saa myös tarvittaessa kivan yön yli keikan. Ennen ilmoittautumista, muista kurkata turnauksen säännöt, ja erityisesti pelioikeudet sarjoissa.

10-14-vuotiaat pojat

Masto Cupissa pelataan myös poikien harrastetason pelejä Nastolan Urheilupuistossa niin lauantaina 7.8.2021 kuin sunnuntaina 8.8.2021. Pelit pelataan kolmessa eri sarjassa 2009-2010-syntyneet lauantaina ja 2007-2008-syntyneet sekä 2011-syntyneet sunnuntaina. Kaikki harrastesarjan pelit pelataan pelimuodolla 8v8. Urheilupuiston uudella tekonurmikentällä sekä upealla luonnonnurmikentällä on mukava kerätä turnausmuistoja.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltä? Autamme mielellämme

Masto Cup