Masto Cup sponsored by Tykkimäki turnaus saatu päätökseen

Hellesää ja upeat olosuhteet hellivät osallistujia Lahdessa turnauksessa.

17. Masto Cup turnaus pelattiin 6.-9.8.2020 viidellä Lahden, Liikuntakeskus Pajulahden sekä Suomen Urheiluopisto Vierumäen nurmi- ja tekonurmikentillä. Turnaukseen osallistui vuonna 2020 kaiken kaikkiaan 185 joukkuetta. Kuluva vuosi on ollut äärettömän haastava kaikille. Epävarmuus ja muuttuvat olosuhteet ovat antaneet oman mausteensa valmistautumisessa turnaukseen. Hyvillä mielin voidaan kuitenkin todeta, että vaikka kentillä, ruokalassa ja majoituksessa muistettiin vastuullinen toiminta, pelien tiimellyksessä mielessä oli se tärkein turnausta ajatellen, nauttia jalkapallojuhlasta.

Poikkeusoloista huolimatta turnauksen järjestelyt toimivat erittäin hyvin, ja oli ilo huomata, että tapahtumaan osallistuneet ihmiset, niin pelaajat, toimihenkilöt kuin talkooväki halusivat toimia olosuhteet huomioiden ja riittävällä varovaisuudella.

Kesän 2021 turnaus pelataan 6.-8.8. Ilmoittautuminen käynnistyy 1.11.2020 www.mastocup.fi tulevan kesän sarjoista lisätietoja lokakuun ajan Masto Cupin verkkosivuilla. Vielä mahtavampaa on, että vuotta ei tarvitse odottaa Masto Cup -muistoja kerryttääkseen, sillä helmikuun aikana järjestetään Masto Cup talviturnaus Liikuntakeskus Pajulahdessa niin 2008- kuin 2009-syntyneille tytöille. Lämpimästi tervetuloa talviturnaukseemme!

Kiitämme kaikkia osallistuneita kuluneesta viikonlopusta. Lisäksi suuret kiitokset kaikille vapaaehtoisille, vanhemmille, jotka toimivat kentillä ja majoituskoululla talkootehtävissä. Kiitos yhteistyökumppaneille sekä muille sidosryhmille.

Suurimmat kiitokset kaikille pelaajille. Jokainen vuodatettu hikipisara, maaliriemu, alkuhuuto, kamppailutilanne, voitto, tasuri tai tappio…suurin syy vuosittaiseen haluun järjestää mahtava turnaus – MASTO CUP!

Nähdään tulevissa turnauksissa.