Masto Cup sponsored by Tykkimäki turnaus 2021 on pelattu

Järjestyksessään 18. Masto Cup sponsored by Tykkimäki turnaus on saatu päätökseen. Kuluneen viikonlopun turnaus pelattiin vaihtelevissa olosuhteissa. Perjantai iltana opistoilla saatiin nauttia aurinkoisesta kelistä, kuin myös lauantain aamun sarastaessa. Kuitenkin vinha saderintama saavutti mastokaupungin, ja lauantai iltana otettiin vastaan luonnon oma suihku. Sää ei kuitenkaan osallistujien suupieliä laskenut, vaan maskien alta ja kentillä näkyi aurinkoisia ilmeitä pitkin viikonloppua.

18. Masto Cup sponsored by Tykkimäki-turnaus pelattiin 6.-8.8.2021 kuudella Lahden, Liikuntakeskus Pajulahden sekä Suomen Urheiluopisto Vierumäen nurmi- ja tekonurmikentillä. Turnaukseen osallistui vuonna 2021 kaiken kaikkiaan 268 joukkuetta, joka on turnaushistorian suurin lukema.

Kuluva vuosi, kuten edellinenkin, on ollut äärettömän haastava kaikille. Epävarmuus ja muuttuvat olosuhteet ovat antaneet oman mausteensa valmistautumisessa turnaukseen. Hyvillä mielin voidaan kuitenkin todeta, että vaikka kentillä, ruokalassa ja majoituksessa muistettiin vastuullinen toiminta, pelien tiimellyksessä mielessä oli se tärkein turnausta ajatellen, nauttia jalkapallojuhlasta. Turnausjärjestäjänä keräsimme laajalta rintamalta palautetta positiivisessa hengessä turvallisista järjestelytaidoista, ja erityisesti koulumajoituksen, turnausruokalan ja turnauskenttien toimenpiteitä arvostettiin, ja koettiin turvallisiksi.

Kesän 2022 turnaus pelataan 5.-7.8. Ilmoittautuminen käynnistyy 1.11.2021 www.mastocup.fi tulevan kesän sarjoista lisätietoja lokakuun aikana Masto Cupin verkkosivuilla. Vielä mahtavampaa on, että vuotta ei tarvitse odottaa Masto Cup -muistoja kerryttääkseen, sillä helmikuun aikana järjestetään Masto Cup talviturnaus Liikuntakeskus Pajulahdessa niin 2010- kuin 2009-syntyneille tytöille. Lämpimästi tervetuloa talviturnaukseemme!

Kun turnaus kääntyy vuosittain ehtoo puolelle, on aika katsastaa mennyttä viikonloppua, ja punnita mahdollistajia. Kiitämme kaikkia osallistuneita kuluneesta viikonlopusta. Lisäksi suuret kiitokset kaikille vapaaehtoisille, vanhemmille, jotka toimivat kentillä ja majoituskoululla talkootehtävissä. Suuret kiitokset mahtaville kenttävastaaville, jotka koordinoivat upeasti menneen viikonlopun ajan toimintoja kentillä. Kiitos yhteistyökumppaneille, sekä muille sidosryhmille. Suurimmat kiitokset kaikille pelaajille. Jokainen hikikarpalo, maalijuhla, pelien alkuhuuto, kaksinkamppailu, voitto, tasuri tai tappio…on meille sydämen asia järjestää unohtumaton turnaus - MASTO CUP.
Toivottavasti teidän osallistujien tiet vievät jatkossakin Lahteen, yhä uudelleen ja uudelleen.

Tässä vielä turnauksen sähköinen diplomi ladattavaksi kotiin.

Masto Cup sponsored by Tykkimäki